De plaatselijke buurtsuper van Stroe. Verse producten en uitgebreid assortiment.

VandePol - wonen FC

Wij leveren bouwmaterialen keukens tegels en sanitair, kortom alles voor uw woning. Hierbij kunt u bouwen op goed advies met een eerlijke prijs en goede service.

Het gezelligste café-restaurant van de Veluwe. Van borrelhapje tot compleet diner. Goed eten voor een eerlijke prijs!

Logo M. Schweitzer

Elektrotechniek van A tot Z!

Logo Meratus Hoveniers

Een vakkundig team dat gespecialiseerd is in tuinonderhoud, tuinadvies en tuinaanleg. Voor zowel bedrijven als particulieren!

LOGO Habridon

Totaal leverancier op het gebied van deuren, kozijnen en zonwering.  De goede prijs/kwaliteit verhouding en een snelle, betrouwbare levering, maakt Habridon tot een partner waar u op kunt bouwen.

Jan van Ee logo

Een echt familiebedrijf dat nauwe contacten met afnemers en leveranciers hoog in het vaandel heeft staan. Trots op het feit dat afnemers tevreden zijn over de verschillende kipproducten waardoor het assortiment de laatste jaren flink aan het uitbreiden is.

Logo-XLEasy

Bij XLEasy private lease rijd je een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Bij XLEasy staat eerlijk advies en service voorop, zij helpen de klant graag verder om het nog relatief onbekende product private lease verder toe te lichten.

Logo Verhoeks Exclusief

De specialist in de aan- en verkoop van jong gebruikte (Pre Owned) Tesla’s. Tesla auto’s zijn volledig elektrisch, waarbij prestatie, veiligheid en duurzaamheid van hoog niveau zijn. Wij helpen u de juiste keuze te maken uit ons aanbod van jong gebruikte Tesla’s.

Ben je op zoek naar een bijzondere wijn voor een diner, of juist een makkelijke borrelwijn voor een feestje? Dan ben je in onze winkel aan het juiste adres. Daar hebben we maar liefst 500 soorten kwaliteitswijn voor elk budget. Welkom in onze winkel!

Postpoint is onderdeel van de Metalpoint organisatie uit Barneveld, gespecialiseerd in het op maat produceren van metalen (half-) fabricaten en profielen.

Autorijschool van de Braak staat voor een gedegen rijopleiding waarbij extra aandacht wordt besteed aan veiligheid, verkeersinzicht en voertuigbeheersing. Jij krijgt les van een enthousiaste, gekwalificeerde, rijinstructeur die voldoet aan de nieuwste eisen.