Waarschijnlijk hebben jullie vorige week ook vernomen dat de volwassenen weer de baan op mogen. Hier zijn wij blij mee!

Hierdoor is het protocol gewijzigd (klik hier: Coronaprotocol T.V. Stroe per 11-05-2020). Ook willen wij jullie vragen onderstaand door te nemen m.b.t. de nieuwe regels per doelgroep, maar ook hoe je vanaf morgen een baan kunt reserveren. Zonder het reserveren van een baan is het niet mogelijk vrij te spelen!

Jeugd t/m 12 jaar

 • Tennisles: Geen maximale groepsgrootte
 • Vrij spelen: Toezichthouder aanwezig, geen maximaal aantal spelers per baan en geen 1.5 meter afstand.
 • Bij vrij spelen geldt nog steeds: Bel naar Tanja van de Braak (06- 45 19 86 38). Zij zal ervoor zorgen dat het hek wordt opengedaan en tevens dat er een Toezichthouder aanwezig is.

Jeugd vanaf 13 t/m 18 jaar                                                                                                        

 • Tennisles: Maximaal 4 spelers per baan; iedereen neemt 1.5 meter regel in acht.
 • Vrij spelen: Toezichthouder aanwezig, maximaal 4 spelers per baan. Ook hier geldt; wil je vrij spelen bel dan naar Tanja van de Braak (06- 45 19 86 38).

Volwassenen vanaf 19 jaar

 • Tennisles: Maximaal 4 spelers per baan; iedereen neemt 1.5 meter regel in acht.
 • Vrij spelen: Zonder toezichthouder, maximaal 2 spelers per baan; iedereen neemt 1.5 meter regel in acht.Let op! De volgende regels gelden tot in ieder geval 1 juni:
 • Maximaal 2 spelers per baan; dus alleen enkelspel! Indien het allemaal goed gaat zal vanaf 1 juni weer dubbelspel mogelijk zijn. Wij informeren hierover, zodra dit kan én mag.
 • Het reserveren van een baan is verplicht. We gaan hiervoor de KNLTB ClubApp gebruiken. Je leest verderop meer hierover.
 • Het is dus niet toegestaan op het park aanwezig te zijn zonder reservering van een baan.
 • Voor de 55+ groep geldt: De vaste ochtenden zijn voor jullie al gereserveerd in het systeem. Indien je buiten de vastgezette ochtenden om wilt vrijspelen dan dien je zelf een boeking te maken via de KNLTB ClubApp.

Kom je naar de vereniging voor tennisles of vrijspelen dan gaan we er vanuit dat je het protocol hebt doorgenomen en op de hoogte bent van de regels/richtlijnen die gelden. Het is ieders eigen verantwoording het protocol na te leven.

Download de KNLTB ClubApp

Het is niet toegestaan om zonder het reserveren van een baan vrij te gaan spelen. We hebben daarom ervoor gekozen de KNLTB Club App te gebruiken. Via deze app kan ieder lid tot 7 dagen van tevoren een baan reserveren. Zoals aangegeven staan de banen voor de 55+ groep al gereserveerd, tevens staan de banen gereserveerd waarop er tennisles gegeven wordt.

Onderstaand tref je de link  voor het installeren van de KNLTB ClubApp. Mocht het je niet lukken of heb je vragen, stuur een e-mail of bel naar Tanja dan doorlopen we samen de stappen.

Handleiding Downloaden KNLTB ClubApp

Alvast veel tennisplezier en laten we hopen dat we ook snel weer mogen dubbelen!