Het kabinet heeft vrijdag 18 juni aangekondigd dat de volgende stappen van het openingsplan vanaf zaterdag 26 juni kunnen worden gezet. Officiële cluboverstijgende wedstrijden voor volwassenen zijn dan weer toegestaan. Publiek is weer welkom bij amateurwedstrijden en trainingen. De horeca op sportlocaties mag onder voorwaarden ruimer en langer open. Goed nieuws dus!

Wat betekent dit voor T.V. Stroe?
De vereniging is open voor vrij spelen, tennisles, onderlinge wedstrijden en er mogen dus weer (open) toernooien worden georganiseerd. Het reserveren van een baan blijven we doen via de KNLTB ClubApp. Spelers hoeven bij het tennissen geen 1.5 meter afstand tot elkaar te houden op de baan. Buiten de baan geldt de 1.5 meter afstand onderling wel voor volwassenen vanaf 18 jaar.

De kantine en het terras mogen open volgens de reguliere openingstijden. Uiteraard gelden hierbij de horeca regels, zoals vaste zitplaatsen en alles op 1.5 meter afstand (tenzij dit mensen zijn uit eenzelfde huishouden).

Publiek is toegestaan op het park, zowel bij de tennislessen als bij wedstrijden. Hierbij geldt de 1.5 meter afstand en vaste plaatsen. In principe geldt placering, dus een vaste zitplaats. Indien dit niet mogelijk is, kan een staan op een afgebakende plek (met inachtnemeing van de 1.5 meter) ook.

Check de KNLTB website voor verdere informatie.