Winnaars bekend Spar Bakker Stroe Open 2019

Ook dit jaar waren er weer een mooi aantal inschrijvingen in het Spar Bakker Stroe Open toernooi. Ondanks de regen en stormachtige wind van afgelopen week zijn alle wedstrijden gespeeld en kunnen we terugkijken op een geslaagd toernooi. Winnaars GD5 Nick Velder en Mirle Zwier, HE6 Kai Arnold, GD7 Jan en Bea van Wakeren, HE7 en HE8 Roy Bruijn.

 

Op de foto winnaars en finalisten van links naar rechts Roy Bruijn, Kai Arnold, gehurkt Nick Velder, Els van de Braak, Johan van den Hazel, Bea van Wakeren, Jan van Wakeren en Ronny Lagerwey.

 


Spar Bakker Stroe Open 2019 inschrijving geopend

Klik op de poster om in te schrijven.

Titels Spar Bakker Stroe Open 2018 verdeeld

In de week van maandag 12 tot en met zaterdag 17 maart werd de Spar Bakker Stroe Open 2018 gespeeld. Nieuw in dit toernooi was dat naast het enkelspel ook ingeschreven kon worden voor de gemengd dubbel categorie. Met een daling van het aantal deelnemers over de laatste jaren is hiermee geprobeerd een nieuwe impuls te geven aan het toernooi. En die toevoeging heeft gewerkt, want het toernooi was zeer goed bezet met mooie partijen en gezellige avonden.

Onder behoorlijk frisse omstandigheden, soms zelfs met veel wind en natte sneeuw werden alle wedstrijden gespeeld. Zaterdag 17 maart zijn de finales gespeeld met uiteindelijk de volgende winnaars:

HE5: Maikel Ninaber
HE6: Julian Vink
GD6: Martijn Heezen en Christina Hendriks
HE7: Aart-Jan Groenevelt
GD7: Edwin Broekhuizen en Willie Elbertsen
DE7: Sacha Top
GD8: Wouter Davelaar en Els van de Braak