Ieder jaar doen ruim 30.000 teams mee aan wat door veel tennissers wordt beschouwd als de leukste periode van het tennisseizoen: De KNLTB Voorjaarscompetitie. Afgelopen jaar kon deze competitiesoort om welbekende reden niet doorgaan, maar laten we hopen dat we dit jaar deze competitie wel weer kunnen spelen. De inschrijving voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2021 staat inmiddels open en ook voor ons is het mogelijk deel te nemen aan deze competitie. Onderstaand lees je de informatie en ook hoe en tot wanneer je kunt inschrijven met jouw team.

Competitiesoorten & Speeldata
Voor senioren bestaat de Voorjaarscompetitie uit een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor gevorderde spelers. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitie die bij hem/haar past! Je kunt verschillende soorten competitie spelen en ook op verschillende dagen in de week. Klik op de volgende link voor de verschillende competitiesoorten: Aanbod KNLTB Voorjaarscompetitie 2021 provincie Gelderland.
De speeldata verschillen per dag waarop er gespeeld kan worden en die kun je hier terugvinden: Speeldata Voorjaarscompetitie 2021.

Wijziging Vrijdagavondcompetitie
De vrijdagavondcompetitie werd afgelopen najaar vanwege corona ‘op tijd’ gespeeld. Uit onderzoek onder spelers en VCL’s over de drukte en groei voor de vrijdagavondcompetitie blijkt dat deze maatregel niet positief is ervaren. Andere mogelijke oplossingen worden beter beoordeeld. Het scenario ‘om de week spelen’ heeft de voorkeur om de drukte op vrijdagavond te spreiden en toekomstige groei mogelijk te maken. Meer informatie over deze competitiesoort is te vinden op de KNLTB website: ‘Om de week spelen’.

Inschrijven competitieteams
Wil jij met een team meedoen aan deze competitie dan is het mogelijk om in te schrijven tot en met woensdag 13 januari. Stuur een e-mail naar tc@tvstroe.nl en vermeld hierin voor welke competitiesoort jullie willen inschrijven, de namen van alle teamleden en wie er teamcaptain is. Heb je nog vragen of wil je meer weten dan horen wij dit ook graag!

We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet!