Het kabinet heeft een aanscherping van de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus afgekondigd. Om het aantal contacten tussen mensen te verminderen en besmettingen te voorkomen, moeten we ’s avonds thuisblijven. Vanaf zaterdag 23 januari geldt daarom een avondklok van 21.00 uur tot 4.30 uur.
De maatregelen gelden tenminste t/m dinsdag 2 maart. Ook de avondklok blijft na 9 februari van kracht (kabinetsbesluit 8 februari). Op dinsdag 23 februari maakt het kabinet de balans op en wordt bekend hoe het verder gaat in de periode na 2 maart.

Buiten sporten is nog steeds toegestaan. Dit betekent dat tennis mogelijk is, zolang je zorgt dat je om 21.00 uur thuis bent.

  • De avondklok geldt voor alle leeftijden;
  • De regels voor de groepsgrootte bij volwassenen (max. 2 personen, dus enkelspel) en jeugd (onbeperkt) blijven ongewijzigd;
  • De avondklok gaat zaterdag 23 januari in en geldt voorlopig t/m 9 februari;
  • De maatregelen van de huidige lockdown blijven van kracht
  • Je kunt via de ClubApp een baan reserveren tot en met 20.45 uur; zorg dat je voldoende tijd neemt om op tijd thuis te zijn.

Check hier het volledige bericht van de Rijksoverheid over de avondklok.

Daarbij blijven de aanvullende richtlijnen tennis van kracht. Dit document is een aanvulling op het Algemeen Protocol Verantwoord Sporten, wat is samengesteld door NOC*NSF, VSG en alle sportbonden en goedgekeurd door VWS en het RIVM.